9. 11. 2014 - 13. 11. 2014 - podávané 11:00 - 21:00 hod. V HOTELOVÉ PIVNICI

Na uvítanou sklenička kvalitního svatomartinského vína.

Przetłumaczyć do:

pl

 

Nutná rezervace předem na čísle: +420 558 341 622, nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

STUDENÝ PŘEDKRM

Rillettes z konfitovaného husího stehna podávaný na celozrnném toastu s lístky divoké rukoly.

POLÉVKA

Krém z pečených dýní zvýrazněný dýňovým olejem a restovanými dýňovými semínky zdobený jemnými chilli vlákny.

TEPLÝ PŘEDKRM

Husí kousky ve smetanové omáčce provoněné česnekem servírované s bramborovou lokší zdobenou čerstvými bylinkami.

HLAVNÍ CHOD

Pomalu pečené husí špalíky na čerstvém tymiánu provoněné kouřem z ovocných stromů, doplněné chutí zkaramelizovaných jablíček a bramborovým pyré.

DEZERT

Bramborové krokety plněné povidly s omáčkou připravenou z blum a bílého rumu, podávanou se zakysanou smetanou.

Cena menu: 479 Kč

a